Kormee SLURP Vacuümtank

Prijs

Vraag ons om de prijs

Plaats

Rhenen, Nederland

ofBel +31-317-745974

Beschrijving

Optrektank SLURP

 

Kormee heeft naast technieken voor gestuurd boren ook technieken in huis voor vacuümtankoplossingen. Zo ook deze overtreffende trap van de SLURPIE, de SLURP: vacuümtank op haakarmconstructie.

 

De SLURP is bedoeld voor het opzuigen van slurry, modderachtige vloeistoffen. Denk aan Bentoniet, Grout, (vervuild) water, vettige vloeistoffen, etc. De tank is ontworpen uit RVS en Staal om de optimale balans te vinden tussen prijs en kwaliteit. De delen die contact maken met de vloeistof, zijn uitgevoerd in RVS. Overige onderdelen zoals het optrekframe zijn van Staal. De keuze voor optrektank ten opzichte van een vaste tank geeft als voordeel dat de truck breder inzetbaar is dan alleen de functie van vacuümwagen.

 

De gebruikte vacuümtechniek is de beproefde methode van vacumeren door middel van een waterringpomp. Deze categorie pompen heeft een lange levensduur, is robuust en vereist (nagenoeg) geen onderhoud. Om de vacuümpomp te laten functioneren wordt gebruik gemaakt van hydraulische aandrijving vanaf de vrachtwagen.

Qua inhoud zijn er bijvoorbeeld tanks vanaf 10m3 tot 24m3 mogelijk. De geïntegreerde haak maakt dat de tank zo compact mogelijk is en in geval van een 5-assige truck ook zoveel mogelijk de vooras(sen) belast. Afhankelijk van uw behoefte en de wagen waarop het systeem gebruikt gaat worden, vinden we de beste verhoudingen.

 

Er zijn diverse opties beschikbaar, om het nut van de SLURP te vergroten. Denk aan:

-          Gestuurde afsluiters

-          Automatische vol- en leegmeldingen

-          Slangenrekken

-          Extra compartiment(en)

-          Mangaten voor gemak tijdens schoonmaken

-          Interne ladder

-          Spoelleidingen

-          Bordes

-          Hydraulisch achterdeksel

-          Etc.


Specificaties

FabrikantKormee
ModelSLURP Vacuümtank